Bővebb információért a hirdetések címére kattints!!!!!

2010. 12. 23.

3 items including Sikeres csapatomba ingatlanértékesítőket keresek! IV.kerület (Értékesítési, üzletkötői, eladói állásajánlatok - Magyarország)

Sikeres csapatomba ingatlanértékesítőket keresek! IV.kerület (12/23/10 12:57:56 UTC)

Ingatlanértékesítőket keresek 4 sikeresen működő irodámba! (belvárosi és pesti peremkerületekbe) Szeretnél vidám kollégák között, jó hangulatú irodában dolgozni? Szeretnél biztos anyagi hátteret? Szeretnél fejlődni, napról napra egyre jobbá válni? Szeretnél a Magad ura lenni, rugalmas időbeosztással dolgozni? Amennyiben ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor csatlakozz csapatunkhoz, és tapasztald meg, hogy nálunk mindez TÉNYLEG lehetséges!! A feladat: az ingatlanértékesítés, ami olyan munkakör, mely hasonlít egy házépítéshez. A biztos informális alapok megléte után, melynek megszerzése minimum 1 hónap; kezdődik az építkezés. Ez nehéz lesz, de nagyon izgalmas és sokoldalú, ez teljesen biztos! Ha szeretsz megbírkózni a kihívásokkal és nem sajnálod az energiádat a SIKERért cserébe, küldd el fényképes önéletrajzod a Ingatlanértékesítőket keresek 4 sikeresen működő irodámba! (belvárosi és pesti peremkerületekbe) Szeretnél vidám kollégák között, jó hangulatú irodában dolgozni? Szeretnél biztos anyagi hátteret? Szeretnél fejlődni, napról napra egyre jobbá válni? Szeretnél a Magad ura lenni, rugalmas időbeosztással dolgozni? Amennyiben ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor csatlakozz csapatunkhoz, és tapasztald meg, hogy nálunk mindez TÉNYLEG lehetséges!! A feladat: az ingatlanértékesítés, ami olyan munkakör, mely hasonlít egy házépítéshez. A biztos informális alapok megléte után, melynek megszerzése minimum 1 hónap; kezdődik az építkezés. Ez nehéz lesz, de nagyon izgalmas és sokoldalú, ez teljesen biztos! Ha szeretsz megbírkózni a kihívásokkal és nem sajnálod az energiádat a SIKERért cserébe, küldd el fényképes önéletrajzod a kovacs.gyongyi@dh.hu e-mail címre, és hamarosan keresni foglak! e-mail címre, és hamarosan keresni foglak!

Duna House - Üzletkötői pozíció Budapest belváros (12/23/10 15:59:11 UTC)

Építsen karriert a Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatát is működtető Duna House Holdingnál ahol most INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE keresünk munkatársakat a már most is kiemelkedően sikeres Budapest belvárosában található irodánkba! A kellemes, sikerorientált munkahelyi légkör, és a több mint versenyképes fizetés könnyedén motiválhat téged a kötetlen munkaidő beosztásában! Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődésedet küldd el fényképes önéletrajzodat a Építsen karriert a Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatát is működtető Duna House Holdingnál ahol most INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE keresünk munkatársakat a már most is kiemelkedően sikeres Budapest belvárosában található irodánkba! A kellemes, sikerorientált munkahelyi légkör, és a több mint versenyképes fizetés könnyedén motiválhat téged a kötetlen munkaidő beosztásában! Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődésedet küldd el fényképes önéletrajzodat a moldvan.erika@dh.hu e-mail címre. Nem fogod megbánni ;) e-mail címre. Nem fogod megbánni ;)

Azonnali kezdéssel keresünk értékesítő hosteseket Érd (12/23/10 17:13:48 UTC)

Forgalmas áruházba keresünk azonnali munkakezdéssel jó kommunikációs képességgel rendelkező,dolgozni szerető,agilis munkatársakat.Kiemelkedő kereseti lehetőség,rugalmas munkabeosztás.Telefon:06-20/434-1924